Pelle Helgesson

Pelle Helgesson är en professionell standupkomiker som haft flera uppskattade uppdrag med mycket goda vitsord. Välkommen att boka standup med Pelle Helgesson!

Pelle Helgesson är en professionell stand up komiker och har bland annat nominerats som Årets Nykomling på Stand up galan 2014. Han har haft flera uppträdanden på bland annat Norra Brunn och Raw och under 2015 har han varit supporter till Ann Westin under hennes föreställning Jobbit.

Pelle Helgesson är från Märsta med rötterna i teatern och som porträtterar personer och händelser i vår omgivning med stor igenkänningsfaktor och mycket humor!

Pelle är också en dialekternas man och med enorm kvicktänkthet skapar det ett publiksnack som gör honom unik i Sverige.

Eva Viding

Eva Viding är en professionell standupkomiker som haft flera uppskattade uppdrag med mycket goda vitsord. Välkommen att boka standup med Eva Viding!

Eva Viding började med standup genom rookietävlingen Bungy Comedy våren 2012. En fin andraplats gav henne blodad tand att fortsätta på gratisklubbar främst i Stockholm men även i Göteborg, order Västerås och Oslo. Hon hade också förmånen att framträda på Skrattstock-festivalen 2012 och att bli handplockad att öppna för Magnus Betnér vid ett par tillfällen.

Med över 100 gig bakom sig är Eva van att stå på scen inför många olika typer av människor och framför sitt budskap med närvaro och humor. Hennes stil på scen är lätt att relatera till med allmänna ämnen som familj, find relationer och sex, men har ofta en mörk underton som gör att skrattet fastnar i halsen på väg ut. Definitivt inte barntillåtet alla gånger men väldigt roligt.

Ryan Bussell

Ryan Bussell är en professionell standupkomiker som haft flera uppskattade uppdrag med mycket goda vitsord. Välkommen att boka standup med Ryan Bussell!

Ryan Bussell är en amerikansk komiker som en av flera som driver standupklubben Taboo Comedy Club. Han uppträder både på svenska och engelska mellan 5-50 minuter och genomfört över 300 uppträdanden runt om i landet och även utomlands, viagra buy som Tyskland, Storbritannien och Norge.