Tips inför eventet


När ni har valt och bokat en komiker, no rx så finns det några tips att tänka på inför eventet. Här listar vi några praktiska tips när det gäller komikern som kommer underhålla era gäster och besökare.

Scen
Hur ska komikern synas för er publik? Det vanligaste är att ni ordnar med någon form av scen, malady så att alla kan se komikern. Om ni inte har scen, stomach så gäller det att ni har tänkt på hur lokalen ser ut och hur komikern ska underhålla era gäster – kanske kan komikern mingla och underhålla i mindre grupper under underhållningen?

Ljud och ljus
Vad har ni för en teknisk utrustning i lokalen där eventet och underhållningen ska äga rum? Finns detta ordnat eller hyr ni in lämplig utrustning? De allra flesta komikerna klarar sig med en mygga eller mikrofon och en lämplig ljussättning, om det är fler än 20 närvarande. Det behöver inte vara någon avancerad utrustning från komikerns sida, detta är endast om ni själva vill ha en avancerad show. Tillsammans kan vi bolla om vilka lösningar som kan passa er och komikern på bästa sätt.

Lokal
Om ni har tänkt er att det ska vara en underhållning som passar mingelpartyn, så kräver det inga större krav, när det gäller lokalen. Är det många som ska se på komikern, så kan ni tänka på placeringen och om publiken ska sitta på rad eller som en u-formning. Vad som kan vara bra att ha i åtanke är att tänka som den som sitter längst bak, när det gäller att höra och se komikern.

Speciella önskemål och behov
Har ni några specifika önskemål kring underhållningen eller behov utifrån er publik (som behöver extraresurser utifrån eventuella funktionsbehov), ta gärna upp detta i samband med er bokning – för det gäller att komikern kan ha sunda förutsättningar att underhålla alla, oavsett om det är någon som är blind, döv eller färgblind.

Boka en komiker i dag!
Tillsammans med er, ser vi till att ert event blir så bra som möjligt, inte minst för era besökare och er publik. Välkommen att få ett kostnadsfritt förslag och boka en komiker!